Σεμινάριο Κριτών-Διαιτητών

22 Ιανουαρίου, 2019

Αρ. Πρωτ.: 7068/21-12-2018

Αθήνα, 21 Δεκεμβρίου 2018

Προς: Όλα τα μέλη της Π.Ο.Κ.

Θέμα: Σεμινάριο Κριτών-Διαιτητών

                Σας ενημερώνουμε ότι στις 26 & 27 Ιανουαρίου 2019, ημέρες Σάββατο και Κυριακή, θα πραγματοποιηθεί διήμερο σεμινάριο διαιτητών – κριτών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κικ-Μπόξινγκ (Π.Ο.Κ.). Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στον Πειραιά, οδός Μεθώνης 4.

                Το Σάββατο θα υπάρξει επιμόρφωση για τα αγωνιστικά στυλ του Ring (Full Contact, Low Kick, k1 Rules) και την Κυριακή για τα αγωνιστικά στυλ του Tatami (Light Contact, Kick Light, Point Fighting). Η προσέλευση για τους συμμετέχοντες ορίζεται και τις δύο ημέρες στις 09.00. Το σεμινάριο είναι δωρεάν για τους ήδη πιστοποιημένους διαιτητές και το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 120,00€ για τους μη πιστοποιημένους, στους οποίους θα δοθεί πιστοποιητικό, πουκάμισο, παπιγιόν και δελτίο. Οι νέοι συμμετέχοντες την ημέρα του σεμιναρίου θα πρέπει να συμπληρώσουν ειδική δήλωση συμμετοχής και να προσκομίσουν δύο έγχρωμες φωτογραφίες τύπου ταυτότητας, ενώ οι ήδη πιστοποιημένοι διαιτητές θα πρέπει να έχουν μαζί τους το δελτίο τους.

                Έχει προβλεφθεί στις 2-3 Φεβρουαρίου στην Αθήνα (Athens Challenge), να δοθεί άμεσα η δυνατότητα των νέων διαιτητών-κριτών να κάνουν πρακτική εξάσκηση και να εξοικειωθούν με τις διαδικασίες. 

                Η δήλωση συμμετοχής γίνεται στην ομοσπονδία (2106813660, email: pok@pok.gr) και πρέπει να γίνει μέχρι την Πέμπτη 24/01/2019.

                                                                                                                Με εκτίμηση,

                                                                                                                Ο Πρόεδρος

                                                                                                                Μιχαήλ Τριανταφύλλου