Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2021

9 Νοεμβρίου, 2021

Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε τα εξής:

  1. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα σταλούν αποκλειστικά μέσω email και μόνο στη δήλωση συμμετοχής που σας επισυνάπτουμε.
  2. Όσοι έχετε δελτία που αφορούν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παρακαλούμε να μας τα αποστείλετε μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας (έως 12 Νοεμβρίου), ούτως ώστε να προλάβουμε να τα ετοιμάσουμε και να σας τα αποστείλουμε πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.
  3. Παρακαλούμε να σεβαστείτε τις ημερομηνίες για τις δηλώσεις συμμετοχής, μιας και το χρονικό διάστημα που έχουμε μπροστά μας είναι αρκετά περιορισμένο. Οι δηλώσεις συμμετοχής λήγουν την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου και ώρα 15.00.
  4. Τέλος, παρακαλούμε πολύ για την καλύτερη διοργάνωση του πρωταθλήματος, να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις δηλώσεις τόσο των κιλών όσο και των αθλητών σας, καθώς μετά την ημερομηνία που λήγουν οι δηλώσεις συμμετοχής καμία προσθήκη, ακύρωση ή αλλαγή δε θα είναι εφικτή.
  5. Όσον αφορά τις προϋποθέσεις που ισχύουν για το COVID-19 σας επισυνάπτουμε τι ισχύει (διευκρινιστικές οδηγίες), αλλά λίγο πριν τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος θα σας στείλουμε εκ νέου τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, καθώς οι αποφάσεις που ισχύουν αλλάζουν ανάλογα με τα επιδημιολογικά δεδομένα. 

Σας ευχαριστούμε.